Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Sonata (Standard Edition) - Juan Tamariz

Sonata (Standard Edition) - Juan Tamariz Forstør

Ny vare

Sonata (Standard Edition) - Juan Tamariz: Da Sonata dukkede op i 1989, var Juan Tamariz allerede kendt som en dygtig performer, opfinder og tænker. Hans optrædener i natklubber og på scenen og TV havde gjort ham berømt i Spanien og i mange andre latinske lande. Da The Five Points in Magic.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

895,00 DKK inkl. moms

Sonata Standard Edition -Juan Tamariz: Da Sonata dukkede op i 1989, var Juan Tamariz allerede kendt som en dygtig performer, opfinder og tænker. Hans optrædener i natklubber og på scenen og TV havde gjort ham berømt i Spanien og i mange andre latinske lande. Da The Five Points in Magic, The Magic Way og Sonata blev udgivet på engelsk, brød hans ry, der allerede var blevet spredt gennem den internationale magiske verden, op til overfladen og etablerede Tamariz som en mester. Hans to tidligere bøger lagde grundlaget for Sonata, som var et stort udpluk fra hans professionelle repertoire.

Sonata var Tamariz' første bind af "Bewitched Music". År senere rystede Mnemonica, andet bind i serien, den magiske scene. På det tidspunkt havde Sonata været ude af tryk i årevis, og brugte eksemplarer blev solgt til høje priser. Langt om længe er Sonata tilbage, nyredigeret, fejl og udeladelser er rettet, og der er tilføjet ny information. Dette er Sonata med et forbedret partitur. Selv om materialet blev udgivet for årtier siden, er det stadig levende. Den er ikke blevet ældre. Det er et udvalg af noget af det fineste trylleri med spillekort og lommeknive, der nogensinde er udgivet. Nu klar til at blive præsenteret af nutidens tryllekunstnere til forbløffelse for nutidens publikum. Denne sonate er skrevet til at blive spillet - et klassisk værk fornyet for denne og fremtidige generationer.

Sammen med Sonata er der desuden inkluderet et reproduktionshæfte af The New Mini-Symbolic Method; et system af symboler udviklet af Juan Tamariz til at læse, fortolke og nedskrive tricks. Den blev oprindeligt udgivet i forbindelse med Sonata i 1989. Den er blevet revideret til den nye udgave.

Om Juan Tamariz:

Juan Tamariz, som er en berømthed på TV og scene i Spanien og Sydamerika, er internationalt kendt blandt tryllekunstnere som en sand mester, og en der generøst deler  ud til trylleverdenen af sin tid og viden, både på tryk og personligt. Han er forfatter til seks anmelderroste bedstsælgende bøger på engelsk: The Five Points in Magic, The Magic Way, Sonata, Mnemonica, The Magic Rainbow og Verbal Magic.

Sammen med Arturo de Ascanio har Tamariz stået i spidsen for en tankegang inden for close-up magi, der har produceret FISM-prisvindende mestre og dybt påvirket magiens håndværk verden over. Tamariz bor i Madrid og optræder overalt.

Bogen er på engelsk, indbundet og har 271 sider.

30 andre produkter i den samme kategori: