Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Flite - Steve Thompson

Flite - Steve Thompson Forstør

Ny vare

Flite - Steve Thompson: Lånt ring til nøglering! Få en hjælpers ring til at forsvinde - og derefter sat fast i din nøglering - mens hjælperen har den!

FLITE er en nyudviklet ring flight-gimmick. Der er ingen tråde, clips eller magneter. Den er 100% sikker.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

290,00 DKK inkl. moms

Flite - Steve Thompson: Lånt ring til nøglering! Få en hjælpers ring til at forsvinde - og derefter sat fast i din nøglering - mens hjælperen har den!

FLITE er en nyudviklet ring flight-gimmick. Der er ingen tråde, clips eller magneter. Den er 100% sikker.

Gimmicken er konstrueret med en let - men for hjælperen vildledende metode. Det betyder, at du kan få ringen til at forsvinde og få den til at dukke op blandt dine nøgler med én flydende bevægelse - mens du tager dem op af lommen.

Fordi hjælperens ring faktisk ender med at være fastgjort til selve nøgleringen, kan du lade ham/hende komme helt tæt på og trække i den... Den er virkelig på!

Faktisk er FLITE så nem at bruge, at du endda kan lade en tilskuer holde den fyldte gimmick ... før ringen er forsvundet.

Gimmicken resettes øjeblikkeligt - effekten er perfekt til walkaround f.eks. på en restaurant.

"The link is so fast and pure, it can even be used as a visual effect. Which you can't do with other ring flights."
- Tom Elderfield

Høj kvalitet
Komponenterne brugt til FLITE er af højeste kvalitet. Du har brug for noget pålideligt, der holder til titusindvis af forestillinger, så er FLITE løsningen!
Ellusionist quality.

Videoinstruktionen er på letforståelig engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: