Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Incredible Block Penetration - Stage Size

Incredible Block Penetration - Stage Size Forstør

Ny vare

Incredible Block Penetration - Stage Size: Dette er en utrolig visuel effekt, hvor en solid terning trænger igennem to metalplader.

Du beder først publikum om at undersøge et stort firkantet træcylinder med tre udskårne huller foran og bagpå. På den måde kan publikum kan se, at der ikke er noget skjult i røret.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

850,00 DKK inkl. moms

Incredible Block Penetration - Stage Size: Dette er en utrolig visuel effekt, hvor en solid terning trænger igennem to metalplader.

Du beder først publikum om at undersøge et stort firkantet træcylinder med tre udskårne huller foran og bagpå. På den måde kan publikum kan se, at der ikke er noget skjult i røret.

Derefter viser du en stor firkantet terning (som ca. er 10,5 cm på hver led). Terningen er solid, og du kan banke på alle seks sider med en tryllestav for at fastslå, at den er solid. Du beder dem også undersøge de 2 metalplader. Derefter føres metalplanerne gennem de to slidser på siderne af cylinderen, så det deles i tre rum. Metalpladerne stikker ud på begge sider af cylinderen.

Du skubber terningen ned fra toppen af cylinderen. Den hviler oven på den øverste metalplade i den øverste tredjedel af røret og kan tydeligt ses gennem hullerne foran og bagpå.
Tryllekunstneren påstår, at han kan få terningen til at trænge igennem metalpladen. Han laver nogle magiske bevægelser op of ned ad siderne af røret, og terningen trænger igennem den øverste plade og ligger sig midt i cylinderen. Han fjerner den øverste plade og udleveres igen til undersøgelse. Dette gentages, hvor terningen trænger gennem den anden plade til den nederste tredjedel af røret. Den anden plade tages ud og afleveres til undersøgelse.

Til sidst løftes røret af basen, og terningen, der hviler på basen, vises som en solid terning, og røret vises tomt.

Røret er 10,5 x 10,5 x 31 cm.

Effekten er let at lave. Du modtager aller nødvendige rekvisitter og en udførlig forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: