Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Silver Scepter - Premium Magic

Silver Scepter - Premium Magic Forstør

Ny vare

Silver Scepter - Premium Magic: I årenes løb er der dukket mange versioner af Rising Rod op. Denne version af metal er mere holdbar, og du kan fortælle en sjov historie mens du viser den: F.eks.: Denne tryllestav har jeg arvet. Jeg må passe godt på den, og derfor pudser jeg den med dette tørklæde. Den kan gøre fantastiske ting (og mens du fortæller, stiger tryllestaven...... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

99,00 DKK inkl. moms

Silver Scepter - Premium Magic: I årenes løb er der dukket mange versioner af Rising Rod op. Denne version af metal er mere holdbar, og du kan fortælle en sjov historie, mens du viser den: F.eks.: Denne tryllestav har jeg arvet. Jeg må passe godt på den, og derfor pudser jeg den med dette tørklæde. Den kan gøre fantastiske ting (og mens du fortæller, stiger tryllestaven langsomt op fra tørklædet). Dette gøres flere gange - og i flere retninger. Det er ikke let at styre denne tryllestav, så derfor lægger tryllekunstneren staven ned i etuiet, men efter kort tid kryber den også op fra etuiet. Til sidst skubbes den helt ind i etuiet, og etuiet vendes på hovedet, så nu er der styr på den. MEN nej - resultatet er, at etuiet flyver af.

Det er en enkel rekvisit, men den kan blive til en virkelig sjov del af dit børne- eller familieshow. Børnene vil elske den!

Der medfølger forklaring på engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: