Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Light and Heavy Pen - Wayne Fox

Light and Heavy Pen - Wayne Fox Forstør

Ny vare

Light and Heavy Pen - Wayne Fox: Vil du lære noget, som får dig til at føle, at du som tryllekunstner har super kraft? Så er Light and Heavy Pen af Wayne Fox noget for dig. Med denne Sharpie kan du nemlig på kommando få en tilskuer til ikke at kunne holde tuschen i hænderne, uden at den tynger hans/hendes arm ned. Og til sidst vil han/hun ikke kunne løfte den fra bordet...... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

275,00 DKK inkl. moms

Light and Heavy Pen - Wayne Fox: Vil du lære noget, som får dig til at føle, at du som tryllekunstner har super kraft? Så er Light and Heavy Pen af Wayne Fox noget for dig. Med denne Sharpie kan du nemlig på kommando få en tilskuer til ikke at kunne holde tuschen i hænderne, uden at den tynger hans/hendes arm ned. Og til sidst vil han/hun ikke kunne løfte den fra bordet.

En meget speciel mental effekt, hvor du ikke bruger magneter, kemikalier eller klæbrige ting, planlagte medhjælpere eller lignende, men.... ja, det er hemmeligheden.....

Du får Sharpie pennen med gimmicken og grundig online forklaring af Wayne Fox. Du skal desuden bruge en almindelig sort Sharpie pen.

30 andre produkter i den samme kategori: