Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Bicycle - Super Gaff Deck

Bicycle - Super Gaff Deck Forstør

Ny vare

Bicycle - Super Gaff Deck en stor samling af specialtrykte kort - 55 i alt - som giver dig mulighed for at udføre mange mirakler.

Når du åbner æsken, vil du se kort med mange specielle designs, som giver dig mulighed for vanvittige korteffekter! Spillet består af gaff kort, nogle klassiske og nogle nye, og det er næsten kun din fantasi.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

195,00 DKK inkl. moms

Bicycle - Super Gaff Deck en stor samling af specialtrykte kort - 55 i alt - som giver dig mulighed for at udføre mange mirakler.

Når du åbner æsken, vil du se kort med mange specielle designs, som giver dig mulighed for vanvittige korteffekter! Spillet består af gaff kort, nogle klassiske og nogle nye, og det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan skabe dine personlige rutiner! Der er virkelig noget for enhver smag!
Se videoen, og du vil se nogle af alle de idéer, der kan omsættes med disse kort! Og du vil samtidig opdage, at du med disse kort vil kunne give tilskuerne store overraskelser, når du viser dem et eller flere korttrick!

Der er 55 gaff kort i æsken. Kortene er trykt af USPCC. De har Bicycle bagside, de allerfleste rød bagside, et par stykker med blå bagside. Kortene er i pokerstørrelse.
Der medfølger link til video med masser af tips til, hvordan du bruger de medfølgende kort. Desuden kræver det bare din fantasi for at finde på endnu flere mulige effekter.

30 andre produkter i den samme kategori: