Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Phantom Deck - Joshua Jay and Vanishing Inc

Phantom Deck - Joshua Jay and Vanishing Inc Forstør

Ny vare

Phantom Deck - Joshua Jay and Vanishing Inc: Du beder en hjælper trække et kort. Hjælperen skal huske kortet og lægge det ind i bunken igen. Du beder hjælperen holde kortbunken. Du viser, at der er sket noget i hjælperens hånd: Det valgte kort er hoppet op på toppen. Nå, desværre var det ikke det rigtige kort.... Men til alles store overraskelse, er alle kortene blivet...... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

275,00 DKK inkl. moms

Phantom Deck - Joshua Jay and Vanishing Inc: Du beder en hjælper trække et kort. Hjælperen skal huske kortet og lægge det ind i bunken igen. Du beder hjælperen holde kortbunken. Du viser, at der er sket noget i hjælperens hånd: Det valgte kort er hoppet op på toppen. Nå, desværre var det ikke det rigtige kort.... Men til alles store overraskelse, er alle kortene blivet helt gennemsigtige. Og dog, mens du blader ned gennem bunken, så er der et - og kun et almindeligt kort: Hjælperens valgte kort.

Phantom Deck - en fantastisk afslutning på din close up act!

Dette er en ny version af Phantom Deck. Og Phantom Deck er blevet endnu bedre i denne nye version: kortene er lidt tykkere, æsken har fået nyt design. Og de er meget holdbare. Du kan have dem i mange år.

NB: Der medfølger ikke en DVD med denne nye version. Men der medfølger link til online instruktion.
Kortene er hermetisk lukket ind fra fabrikken. Første gang du åbner, vil der komme en uskadelig duft fra kortene. Duften forsvinder efter ca 20 sekunder.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: