Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

King's Secret - Mark Bennett & Matthew Wright

Nyhed King's Secret - Mark Bennett & Matthew Wright Forstør

Ny vare

King's Secret - Mark Bennett & Matthew Wright: 

Vil du være en del af den mest eksklusive magiske klub i verden? Nå, har du du chancen nu!

The King's Secret er ikke kun et utroligt kraftfuldt hårdtslående close-up mønttrick. Det er let at lave, og det garanterer fængslende reaktioner. Med tricket følger en aktuel og troværdig historie, der gør det til en absolut.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

285,00 DKK inkl. moms

King's Secret - Mark Bennett & Matthew Wright: 

Vil du være en del af den mest eksklusive magiske klub i verden? Nå, har du du chancen nu!

The King's Secret er ikke kun et utroligt kraftfuldt hårdtslående close-up mønttrick. Det er let at lave, og det garanterer fængslende reaktioner. Med tricket følger en aktuel og troværdig historie, der gør det til en absolut fornøjelse at udføre det.

Historien
Mange mennesker ved, at King Charles er medlem af den verdensberømte Magic Circle i London, men hvad der er mindre kendt er, at han også har grundlagt et hemmeligt elitesamfund af tryllekunstnere, kendt som "The Noble 52". Klubben har kun 52 medlemmer, og hver af dem er blevet personligt udvalgt af Kongen selv. De er nogle af de største udøvere af tryllekunsten i dag.

For at fejre sin kroning til Storbritanniens trone prægede kong Charles 52 erindringsmønter med The Noble 52-emblem, som han gav til hvert enkelt medlem af sin adel, sammen med et udsmykket forgyldt spil med matchende guldprægede spillekort.

Ikke alene er selve samfundet en nøje bevogtet hemmelighed, dets medlemmer er kun kendt af nogle få udvalgte. Men hvis du nogensinde ser en tryllekunstner holde et gyldent sæt kort med en matchende erindringsmønt... vil du vide, at du ser på en af verdens allerbedste tryllekunstnere.

Der medfølger
en udførlig downloadforklaring (på engelsk) og fuld rutine plus forskellige håndteringsmuligheder fra begyndere til mere avancerede. Start rent og slut rent - alt kan undersøges. Resettes på få sekunder.

30 andre produkter i den samme kategori: