Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Pull-Apart Silks

Pull-Appart Silks Forstør

Ny vare

Pull Apart Silks er et flot trick, hvor tilskuerne gør en del af arbejdet. Du beder en tilskuer om at binde en tørklædering af et tørklæde. Og gerne med en stram knude. Du får ringen og binder selv en tørklædering, så de to tørklæder nu....

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Pull Apart Silks er et flot trick, hvor tilskuerne gør en del af arbejdet. Du beder en tilskuer om at binde en tørklædering af et tørklæde. Og gerne med en stram knude. Du får ringen og binder selv en tørklædering, så de to tørklæder nu hænger sammen. De hænger virkelig sammen - og det er tilskueren helt sikker på. Tørklæderne lægges i en hat, og straks efter tager du dem op igen - og de to ringe er skilt fra hinanden, men stadig bundet sammen med to stramme knuder. Nej! ingen ekstra tørkælæder. Rå magi, der kan tåle publikums grundige undersøgelser. Vil du trylle uden et bord og en hat, kan du bare bruge en pose. Og vil du være helt stand up, kan du krølle de to tørklæder sammen, ryste dem lidt - og du står med to løse tørklæderinge.
Du modtager en solid instruktion og to 45x45 tørklæder. Du kan lære tricket på 5 min - så al energi kan bruges på præsentationen.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1-1½

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også