Monkey Bar Forstør

Monkey Bar

Ny vare

Monkey Bar et af verdens bedste børnetrick (og de voksne griner også), der er super til både salon og scene. Nu med abe og et genialt princip fra PjerrotMagic eget værksted. Tryllekunstneren tager en stav med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en abe...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

395,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Monkey Bar et af verdens bedste børnetrick (og de voksne griner også), der er super til både salon og scene. Nu med abe og et genialt princip fra PjerrotMagic eget værksted. Tryllekunstneren tager en stav med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en abe. Tryllekunstneren tager staven om bag ryggen og frem igen, og stor magi for aben er nu hoppet over på den højre snor. Publikums begejstring er ikke overvældende. Det forstår tryllekunstneren ikke og tager atter aben om bag ryggen – og straks springer aben tilbage. Og aben kan bytte plads igen og igen. Men publikum er overbevist om, at det er mere snyd end magi, og at tryllekunstneren bare vender Monkey Baren. Den dygtige tryllekunstner holder nu Monkey Baren frem foran sig. Og lige for øjnene af publikum springer aben ind på den midterste snor. Sådan!
Her er effektiv magi i høj kvalitet, der kan formes til lige den rutine, der bedst passer til dig. Og det bedste er, at den kun tager 2 minutter at lære den magiske teknik. Så her kan du virkelig koncentrere dig om præsentationen.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 
Stort set samme trick, Flyvefisken, præsenteres her af Bakkens Pjerrot:

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- og ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.

Nyhed

Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Sete varer