Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 19. maj kl. 14.00-17.00
Onsdag 26. maj kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Monkey Bar

Monkey Bar Forstør

Ny vare

Monkey Bar et af verdens bedste børnetrick (og de voksne griner også), der er super til både salon og scene. Nu med abe og et genialt princip fra PjerrotMagic eget værksted. Tryllekunstneren tager en stav med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en abe...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

395,00 DKK inkl. moms

395
Monkey Bar et af verdens bedste børnetrick (og de voksne griner også), der er super til både salon og scene. Nu med abe og et genialt princip fra PjerrotMagic eget værksted. Tryllekunstneren tager en stav med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en abe. Tryllekunstneren tager staven om bag ryggen og frem igen, og stor magi for aben er nu hoppet over på den højre snor. Publikums begejstring er ikke overvældende. Det forstår tryllekunstneren ikke og tager atter aben om bag ryggen – og straks springer aben tilbage. Og aben kan bytte plads igen og igen. Men publikum er overbevist om, at det er mere snyd end magi, og at tryllekunstneren bare vender Monkey Baren. Den dygtige tryllekunstner holder nu Monkey Baren frem foran sig. Og lige for øjnene af publikum springer aben ind på den midterste snor. Sådan!
Her er effektiv magi i høj kvalitet, der kan formes til lige den rutine, der bedst passer til dig. Og det bedste er, at den kun tager 2 minutter at lære den magiske teknik. Så her kan du virkelig koncentrere dig om præsentationen.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 
Stort set samme trick, Flyvefisken, præsenteres her af Bakkens Pjerrot:

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også