Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli måned er der ikke faste åbningstider. Men skriv eller ring på 60838100 - vi er nogle dage på kontoret for at ekspedere ordrer.

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

   

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

En sikker vinder

En sikker vinder Forstør

Ny vare

En sikker vinder kan bruges både til scene og salon. Tre glas tildækkes med hver sin pose. Publikum får at vide, at der i et af glassene er 100 kr. For at det skal være 100% fair, får publikum lov til at vælge to poser, og den resterende pose får tryllekunstneren. Der er helt frit valg – men....

Flere detaljer

På lager

190,00 DKK inkl. moms

En sikker vinder kan bruges både til scene og salon. Tre glas tildækkes med hver sin pose. Publikum får at vide, at der i et af glassene er 100 kr. For at det skal være 100% fair, får publikum lov til at vælge to poser, og den resterende pose får tryllekunstneren. Der er helt frit valg – men det viser sig, at publikums to glas begge er tomme, hvorimod der i tryllekunstnerens glas er en 100 kr. seddel. Og sådan går det hver eneste gang. ”En sikker vinder” kan naturligvis også bruges til en fødselsdag, hvor fødselaren får præmien, det er nemlig dig, der bestemmer, hvem der skal vinde (ved hjælp af en særdeles snedig hemmelighed).

Du modtager et komplet trick med forklaring, poser og glas (dog uden penge). Utrolig nemt at udføre – så du kan bruge kræfterne på præsentationen.

PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også