Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Super Locking Rings

Super Locking Rings Forstør

Ny vare

Super Locking Rings er den flotteste udgave, du nogensinde har set af de kendte tre Linking Rings. De er tykke, men udført i aluminium og derfor pragtfuldt lette at håndtere. Du kan være helt tæt på publikum, når du står med tre....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

475,00 DKK inkl. moms

Super Locking Rings er den flotteste udgave, du nogensinde har set af de kendte tre Linking Rings. De er tykke (1 cm), men udført i aluminium og derfor pragtfuldt lette at håndtere. Du kan være helt tæt på publikum, når du står med tre enkelte ringe. Og som du kan se på billedet, kan du også være helt tæt på, når ringene helt uforklarligt er sat sammen. Der er tale om mekanisk præcisionsarbejde.
Du modtager Rolls Royce modellen i ringspil inkl. instruktion. Skal du udnytte den tekniske kvalitet, så det bliver helt uvirkeligt for dit publikum, skal der bruges lidt energi på træningen.
Ringene er 30 cm i diameter. Og tykkelsen på ringene er 1 cm. Der medfølger en flot og praktisk stofpose til opbevaring og transport af ringene, så de ikke bliver beskadiget.

30 andre produkter i den samme kategori: