Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Turn Around Card

Turn Around Card Forstør

Ny vare

Turn Around er en tryllehistorie med 8 kort. Jeg sad på en cafe i Århus og nød en kop …….. Ved bordet ved siden af sad der 8 mand. På bordet foran dem lå otte kort som blev delte ud. Et kort til hver. De....

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

Turn Around er en tryllehistorie med 8 kort.

Jeg sad på en cafe i Århus og nød en kop …….. Ved bordet ved siden af sad der 8 mand. På bordet foran dem lå otte kort som blev delte ud. Et kort til hver. De kiggede nu på kortet i nøjagtig et kvarter. Pludselig smed alle otte mand deres kort på bordet, og stor var jublen hos ham, der havde det største kort. Han havde vundet retten til at blande kortene. Jeg blev noget overrasket over at se den måde, hvorpå han blandede kortene. Han lagde de otte kort oven på hinanden - skiftevis med billedsiden og bagside opad. Så tog han kortene op i hånden og begyndte at dreje dem rundt indtil en af de andre spillere sagde stop. Han slog nu kortene ud i en vifte og pludselig lå alle kortene med bagsiden opad (der blev jeg lidt overrasket). Jeg blev siddende for at se det næste spil. Det gik på samme måden og vinderen blandede atter kortene på denne mærkelige måde.

Et fantastisk underholdende korttrick hvor effekten for én gangs skyld ikke er ”træk et kort, og jeg finder det igen”. Du modtager et komplet trick.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: