Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Ladies First / Damerne først

Ladies First Forstør

Ny vare

Ladies First / Damerne først er en tørklæderutine for enhver tryllekunstner, der vil underholde både børn og voksne. Du får to børn op på scenen. De lægger henholdsvis et rødt og et blåt tørklæde ned i din changerpose (change bag). Miraklet er sket; dine hjælpere har udført en....

Flere detaljer

På lager

445,00 DKK inkl. moms

Ladies First / Damerne først er en tørklæderutine for enhver tryllekunstner, der vil underholde både børn og voksne. Du får to børn op på scenen. De lægger henholdsvis et rødt og et blåt tørklæde ned i din changerpose (change bag). Miraklet er sket; dine hjælpere har udført en tryllekunst  – og du kan nu erklære, at det røde tørklæde er blevet blåt, og det blå tørklæde er blevet rødt. Den hopper tilskuerne dog ikke på. Du prøver igen, men hov! nu står dine hjælpere med hver et to-farvet tørklæde. Atter en tur i posen, og tørklæderne er nu blevet stribede. Det helt geniale ved denne rutine er Pjerrots konsekvente brug af ”damerne først” (lånt fra Jørgen Storebjerg). Det er en næsten selvvirkende rutine med indbygget grin, der giver dig muligheden for at rette al din energi mod publikum.
Du modtager rutine og disse 6 tørklæder:
1 stk 45x45 cm lyseblå
1 stk 45x45 cm rødt
2 stk 45x45 cm lyseblå og røde diagonale striber
2 stk 45x45 cm lyseblå og rødt diagonalt på halvdelen

Du har brug for en changerpose (change bag). Måske har du den allerede (ellers kan du finde forskellige modeller her).
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 (men dit show skal der øves lidt på).

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: