Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

25 Korttricks - Darling

25 Korttricks - Darling Forstør

Ny vare

25 Korttricks - Darling: Her får du en beskrivelse af 25 gode korttrick, der ikke kræver fingerfærdighed, og som du kan lave med et spil almindelige kort. Det er den store danske tryllekunstner Aage Darling, der har samlet en række korttricks fra hele verden, og som alle kan lære. Der er lagt vægt på, at alle bogens tricks har en stor underholdningsværdi.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

25 Korttricks - Darling: Her får du en beskrivelse af 25 gode korttrick, der ikke kræver fingerfærdighed, og som du kan lave med et spil almindelige kort. Det er den store danske tryllekunstner Aage Darling, der har samlet en række korttricks fra hele verden, og som alle kan lære. Der er lagt vægt på, at alle bogens tricks har en stor underholdningsværdi. Det drejer sig om at underholde, mystificere og more andre mennesker - ikke om at fremhæve sig selv. Et hæfte som både begyndere og meget øvede kan have stor glæde af.
Hæftet er på dansk, i A5 format, på 15 sider, udgivet på Topp's forlag i 1980'erne.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: