Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Sixteen Thumb Tie Gems

Sixteen Thumb Tie Gems Forstør

Ny vare

Sixteen Thumb Tie Gems er en super håndbog for alle tryllekunstnere, der vil underholde med en tommelfingerbinding. Her er solid instruktion og et væld af gode ideer til underholdende rutiner for både børn og voksne. Rutinerne med....

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Sixteen Thumb Tie Gems er en super håndbog for alle tryllekunstnere, der vil underholde med en tommelfingerbinding. Her er solid instruktion og et væld af gode ideer til underholdende rutiner for både børn og voksne. Rutinerne med tommelfingerbinding kan bruges både til salon og scene. Det er nemt lære. Lidt snor, snørebånd eller bændel og du er i gang med en alle tiders rutine, men som sædvanlig skal der arbejdes lidt med præsentationen. Bruger du magien til at få dine budskaber ud til publikum, så tænk over de muligheder, der ligger i en håbløs situation (den bundne tryllekunstner), der på magisk eller anden vis kommer fri af de snærende bånd. God fornøjelse.

PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 – 2.  

30 andre produkter i den samme kategori: