Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Thumbs Up

Thumbs Up Forstør

Ny vare

Thumbs Up! er et hæfte, der indeholder en række magiske rutiner og ideer med en tommelfinger. Hæftet er for tryllekunstnere, der har fantasi til mere end blot at lade et tørklæde forsvinde. Er der tale om det sidste nye? Ja og nej. Nej! Fordi bogen ikke er ny, og Ja! fordi meget af det nye ofte er ”gamle tricks”, der har fået en ny indpakning.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Thumbs Up! er et hæfte, der indeholder en række magiske rutiner og ideer med en tommelfinger. Hæftet er for tryllekunstnere, der har fantasi til mere end blot at lade et tørklæde forsvinde. Er der tale om det sidste nye? Ja og nej. Nej! Fordi bogen ikke er ny, og Ja! fordi meget af det nye ofte er ”gamle tricks”, der har fået en ny indpakning. Og grundlaget for mange af de ”nye” ideer finder du i et hæfte som dette. Der er virkelig gode forklarende tekster og gode illustrationer. 

Hæftet er på engelsk, skrevet af John Kenyon og i A5 format. Det er 13 rutiner på 43 sider. Layoutet bærer præg af, at hæftet første gang blev udgivet i 1948. Dette er dog en nyere trykning, hvor tekst og illustrationer står skarpt. 

Har du ikke den magiske tommelfinger, så se et stort udvalg her

30 andre produkter i den samme kategori: