Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Mis-Prediction

Mis-Prediction Forstør

Ny vare

Mis-Prediction: Du viser en konvolut med et forudsagt kort, og beder en tilskuer vælge et kort fra et kortspil. Derpå åbner du konvolutten og tager tre kort op, som du lægger på bordet, idet du fortæller, at ét af dem er det forudsagte. FORKERT! Du forsøger to gange til.....

Flere detaljer

På lager

60,00 DKK inkl. moms

Mis-Prediction: Du viser en konvolut med et forudsagt kort, og beder en tilskuer vælge et kort fra et kortspil. Derpå åbner du konvolutten og tager tre kort op, som du lægger på bordet, idet du fortæller, at ét af dem er det forudsagte. FORKERT! Du forsøger to gange til. Igen er det de forkerte kort! Til sidst vender du alle kortene om, som nu TILSAMMEN udgør det valgte kort, bare i kæmpe format!
Kortene er i poker størrelse.
Du har desuden brug for et almindeligt kortspil, som ikke medfølger. Forsiden på disse trickkort passer bedst med Bicycle jumbo index, men ikke helt (da de er helt magen til en ældre udgave). Du kan også bruge et Bicycle spil i pokerstørrelse, som bruges i videoen.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: