Plakaten

Ny vare

Plakaten er et nummer som Bakkens Pjerrot i mere end 10 år har haft på programmet - og med stor succes. Mange af vore kunder har spurgt om vi ikke kunne lave denne effekt med et billede af en tryllekunstner. 
Her er den så. Som belønning vil du give tilskueren dit første eksemplar af den nye plakat, som lige er kommet med posten her til morgen. Du tager en plakat op af din lomme og folder...

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Plakaten er et nummer som Bakkens Pjerrot i mere end 10 år har haft på programmet - og med stor succes. Mange af vore kunder har spurgt om vi ikke kunne lave denne effekt med et billede af en tryllekunstner.
Her er den så. Som belønning vil du give tilskueren dit første eksemplar af den nye plakat, som lige er kommet med posten her til morgen. Du tager en plakat op af din lomme og folder den ud. Den er i A3 størrelse, men hvilken katastrofe - plakaten er helt forkert lavet. Pinligt!!!
Du får en god ide. Hvis den ikke kan bruges som den ser ud, så kan du bare lave den om til et puslespil. Du rykker straks plakaten i mange stykker. Du samler stykkerne i en lille bunke og sætter en elastik omkring og giver den til tilskueren. Men hov - tilskueren ved jo ikke hvordan den skal se ud, så du får stumperne tilbage. Du tager elastikken af og som et lyn fra en klar himmel er stumperne blevet til en hel perfekt plakat. Tilskueren kan tage den med hjem og hænge den op på væggen derhjemme.
Du har lavet et mirakel - glæd dig til at se og ikke mindst høre publikums reaktion.
Princippet er enkelt og genialt og kræver absolut ingen fingerfærdighed. Det kræver en god timing, men den kan du hurtigt lære.
I standardpakken får du 11 sæt plakater samt alt hvad du skal bruge for at lave denne effekt.
I den anden pakke får du 10 sæt ekstra plakater til ad udføre denne effekt men uden forklaring.

PjerrotMagic sværhedsgrad: 2

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- og ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.

Nyhed

Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Sete varer