Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Tre triste treere

Tre triste treere Forstør

Ny vare

Tre triste treere er en lille perle blandt de mange packet korttricks. Tryllekunstneren viser tre kort. Vender det øverste, der er en treer og forklare at der bruges en 3’er for at man nemmer kan huske, at der er tre kort. Lægger dette i midten. Knipser med fingrene og treeren ligger atter øverst. Tager igen den øverste treer og lægger den denne gang....

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

Tre triste treere er en lille perle blandt de mange packet korttricks. Tryllekunstneren viser tre kort. Vender det øverste, der er en treer og forklare at der bruges en 3’er for at man nemmer kan huske, at der er tre kort. Lægger dette i midten. Knipser med fingrene og treeren ligger atter øverst. Tager igen den øverste treer og lægger den denne gang i bunden. Et knips med fingrene og kortet er igen øverst. Publikum aner at der bruges mere end én treer. Tryllekunstneren tilstår og viser at der faktisk bruges tre 3’ere. Publikum er ikke så imponeret. Kunstneren forklare nu, at når publikum ser på kortene med kritiske øjne vil de små treere slet ikke vise sig mere. Langsomt og et kort ad gangen demonstrerer kunstneren nu, at treerne er forsvundet - kortene har forvandlet sig til kort med dobbelt bagside – ingen treere. Nu er publikum forbløffet. DE SAMME TRE KORT HAR FORVANDLET SIG lige for øjnene af dem. Enten er det magi, eller også er du en af verdens bedste kortkunstner!! lidt nemmere at lære end du tror.
PjerrotMagic sværhedsgrad (0-3): 1½ - 2 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: