Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

3 korttrick med 4 kort

3 kort trick med 4 kort Forstør

Ny vare

3 korttrick med 4 kort er en sikker publikums succes for enhver tryllekunstner. Tryl, grin og en overraskelse. 
Du vil vise publikum et trekort korttrick med fire kort. Du har egentlig aldrig forstået, hvorfor der skal være et kort for meget til dette korttrick. Du viser forsider og bagsider på de fire kæmpekort. Det kan være tre ruder.....

Vælg mellem:
Kæmpekort (A5 størrelse)
A4 kort

Flere detaljer

På lager

60,00 DKK inkl. moms

3 korttrick med 4 kort er en sikker publikums succes for enhver tryllekunstner. Tryl, grin og en overraskelse. 
Du vil vise publikum et trekort korttrick med fire kort. Du har egentlig aldrig forstået, hvorfor der skal være et kort for meget til dette korttrick. Du viser forsider og bagsider på de fire kæmpekort. Det kan være tre ruder otte og en joker, alle med blå bagsider. Du lægger den ene otter ned på bordet. Du viser nu 2 ottere og en joker. Tilskueren skal følge jokeren, som du lægger i midten. Kortene vendes med bagsiden opad, kortene flyttes rundt, men ikke hurtigere end at tilskueren hele tiden kan følge sin joker, som må være på toppen. Men når du vender alle tre kort om er den forsvundet, og du står med 3 otter i hånden. Kortet på bordet vendes om og det er jokeren. Han får en chance mere. Det hele gentager sig, men endnu en gang bytter jokeren plads med kortet på bordet. Nu må du gøre det nemt for ham. Du lægger igen en otter ned på bordet. Tilskueren er ikke overbevist om, at du taler sandt, så du viser at det virkelig er en otter der ligger på bordet. For at gøre det nemt for ham, holder du nu kortene med billedsiden opad og spørger ham hvor jokeren er. Han kigger skeptisk på dig - han kan jo se af den ligger øverst i stakken, så er det ikke et lidt dumt spørgsmål. Måske, men nu viser du at alle tre kort er jokere og kortet på bordet er otteren. Du bruger kun fire kort til dette korttrick. 
En lang og underholdende rutine som du altid kan have i inderlommen. Et korttrick der altid er klar til brug - både close up, salon og scene. Det kræver ikke en tryllekunstner med fingerfærdighed, men det kræver at du øver rutinen.
Vælg mellem:
Kæmpekort (A5 størrelse)
A4 kort
Sværhedsgrad 2
 
O Selvvirkende
1. Meget let
2. Lidt øvelse
3. Svær
 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: