Billard Balls Forstør

Billard Balls

Ny vare

Billard Ball tricket er klassisk magi på første klasse. Det er faktisk obligatorisk for en tryllekunstner, at man har haft fat i dette trick. Du tager en kugle mellem to fingre eller lader den dukke op fra ingenting. Pludselig har du to kugler i en hånd....

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Billard Ball tricket er klassisk magi på første klasse. Det er faktisk obligatorisk for en tryllekunstner, at man har haft fat i dette trick. Du tager en kugle mellem to fingre eller lader den dukke op fra ingenting. Pludselig har du to kugler i en hånd, så en i begge hænder og pludselig tre i en hånd. Og videre til fire kugler. Kuglerne springer rundt mellem dine hænder og dukker op de mest mærkværdige steder. Du lader kuglerne forsvinde igen en efter en til du står med en kugle mellem fingrene igen. Denne kugle kan naturligvis også forsvinde eller du så bruge den i dit næste trick.
PjerrotMagic tilbyder et sæt kugler og beskrivelse af rutine til fornuftig pris - så du kan komme  i gang. Jo! der skal naturligvis øves, men tag det i små skridt. Lær f. eks. at trylle tre kugler frem. Det ser flot ud. Drop kuglerne i en hat - og gå videre med næste trick. Og er du først kommet igang med kuglerne - så bliver du ved (se tricket her).
PjerrotMagic sværhedsgrad: 3

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer