Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 5. august kl. 14.00-17.00
Onsdag 12. august kl. 14.00-17.00
Tirsdag 18. august kl. 14.00-17.00
Onsdag 26. august kl. 14.00-17.00

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Billard Balls

Billard Balls Forstør

Ny vare

Billard Ball tricket er klassisk magi på første klasse. Det er faktisk obligatorisk for en tryllekunstner, at man har haft fat i dette trick. Du tager en kugle mellem to fingre eller lader den dukke op fra ingenting. Pludselig har du to kugler i en hånd....

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Billard Ball tricket er klassisk magi på første klasse. Det er faktisk obligatorisk for en tryllekunstner, at man har haft fat i dette trick. Du tager en kugle mellem to fingre eller lader den dukke op fra ingenting. Pludselig har du to kugler i en hånd, så en i begge hænder og pludselig tre i en hånd. Og videre til fire kugler. Kuglerne springer rundt mellem dine hænder og dukker op de mest mærkværdige steder. Du lader kuglerne forsvinde igen en efter en til du står med en kugle mellem fingrene igen. Denne kugle kan naturligvis også forsvinde eller du så bruge den i dit næste trick.
PjerrotMagic tilbyder et sæt kugler og beskrivelse af rutine til fornuftig pris - så du kan komme  i gang. Jo! der skal naturligvis øves, men tag det i små skridt. Lær f. eks. at trylle tre kugler frem. Det ser flot ud. Drop kuglerne i en hat - og gå videre med næste trick. Og er du først kommet igang med kuglerne - så bliver du ved (se tricket her).
Farven på Billard boldene kan variere fra den viste.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også