Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Æske i Æske

Æske i Æske Forstør

Ny vare

Æske i æske, Kasse i kasse eller Gozinta box - nu i stor flot sceneudgave. En RØD og en BLÅ æske benyttes. Den RØDE er inde i den BLÅ. Du tager den BLÅ æske ud af den RØDE. Begge æskerne er lige store. Du lægger nu den BLÅ æske ind i den RØDE. Ja læs det lige en gang til, det er faktisk det der sker. Umuligt, ja men du gør...

Flere detaljer

På lager

195,00 DKK inkl. moms

Æske i æske, Kasse i kasse eller Gozinta box - nu i stor flot sceneudgave. En RØD og en BLÅ æske benyttes. Den RØDE er inde i den BLÅ. Du tager den BLÅ æske ud af den RØDE. Begge æskerne er lige store. Du lægger nu den BLÅ æske ind i den RØDE. Ja læs det lige en gang til, det er faktisk det der sker. Umuligt, ja men du gør det med største lethed. Jeg fortæller en historie om, at jeg ikke husker så godt. Det var allerede galt, da jeg gik i skole. Jeg kunne aldrig huske, om jeg havde spist min madpakke eller ej. Derfor fandt jeg på, at lægge madpakken ind i den røde æske om morgenen og den røde æske ned i den blå, inden jeg gik hjemme fra. Når jeg så havde spist madpakken, lagde jeg bare den blå ned i den røde. Når jeg så åbnede tasken, for at se om jeg havde spist madpakken, vidste jeg, at hvis æsken var blå havde jeg ikke spist den, og hvis den var rød havde jeg spist den.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: