Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Stretching Card kæmpekort

Stretching Card kæmpekort Forstør

Ny vare

Stretching Card er et trick, hvor et billedkort - der er anbragt mellem to andre kort - forlænges ganske voldsomt. Et helt umuligt korttrick med tre kort. Hvis man skal tro på det, man ser, må tryllekunstneren bruge mere end tre kort. Du indrømmer, at du har et ekstra kort og spreder 4 kort...

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Stretching Card er et trick, hvor et billedkort - der er anbragt mellem to andre kort - forlænges ganske voldsomt. Et helt umuligt korttrick med tre kort. Hvis man skal tro på det, man ser, må tryllekunstneren bruge mere end tre kort. Du indrømmer, at du har et ekstra kort og spreder 4 kort ud i en vifte. Du viser de to talkort og billedkortet – og holder det ekstra kort med bagsiden mod publikum. Det er der vel ingen grund til at vise. Men publikum insisterer – du giver efter. Og stor er overraskelsen. En klassisk ”sucker effect”, der er let at udføre.
Dette trick med kæmpekort kan naturligvis bruges på scenen, men er også rigtig godt til table hopping og fritstående close up.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: