Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Hoppende kaniner

Hoppende kaniner Forstør

Ny vare

Hoppende kaniner i en super Pjerrot Magic kvalitet, der kan ses fra bagerste række (kaninerne er 45 cm høje). Den hvide kanin placeres i et hylster med hvidt mærke, og den sorte kanin i et hylster med det sorte mærke. Nu fortæller du, at kaninerne har byttet plads - men det er ingen kunst. Næh! det svære er at trylle...

Flere detaljer

På lager

995,00 DKK inkl. moms

Hoppende kaniner i en super Pjerrot Magic kvalitet, der kan ses fra bagerste række (kaninerne er 45 cm høje). Den hvide kanin placeres i et hylster med hvidt mærke, og den sorte kanin i et hylster med det sorte mærke. Nu fortæller du, at kaninerne har byttet plads - men det er ingen kunst. Næh! det svære er at trylle dem tilbage. Den hopper ingen børn på (heller ikke voksne). Du må gøre det igen. Du lader kaninerne bytte plads, men må lige dreje de to hylstre, før du kan vise en hvid kanin i det sorte hylster og en sort kanin i det hvide hylster. Der opstår hurtigt et højtråbende krav fra publikum om at se bagsiden af kaninerne. Til sidst giver du efter - og så vælter du publikum med en overraskelse. Og den virker hver gang.
Du modtager et sæt kaniner komplet samt Kurt Flemmings (tidl. Bakkens Pjerrot) originale rutine på dansk (den som kan se på videoen), der år efter år har moret og væltet børn og voksne foran hans lille hus på Bakken. 
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 (teknisk utrolig nem at lave, men du skal arbejde lidt med præsentation og timing for at få udnyttet underholdningspotentialet).
Tricket er også kendt under navnet Hippity Hop Rabbits.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: