Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Stripperkort

Stripperkort Forstør

Ny vare

Stripperkort er et almindeligt spil kort med en lille indbygget hemmelighed - og navnet har intet at gøre med striptease. Til gengæld kan du med dette spil kort lave mirakler, der kan få folk til at spærre øjnene op. Eksempelvis kan du lade en tilskuer finde de 4 esser, og lade ham blande....

Flere detaljer

På lager

35,00 DKK inkl. moms

Stripperkort er et almindeligt spil kort med en lille indbygget hemmelighed - og navnet har intet at gøre med striptease. Til gengæld kan du med dette spil kort lave mirakler, der kan få folk til at spærre øjnene op. Eksempelvis kan du lade en tilskuer finde de 4 esser, og lade ham blande dem ind i spillet igen. Du tager spillet på ryggen - og på under et sekund har du de 4 esser i hånden. Stærkt! Eller du lader en tilskuer trække et kort, som han selv bander ind i spillet. Du spørger hvilket nummer kortet ligger fra bunden. Du tæller af, og lige på det sted hvor tilskueren har gættet - der ligger kortet. Umuligt - principielt ja! men med dette spil kan du lave mirakler. Og nu kommer det bedste - det er ikke svært.
Du modtager det komplette spil kort med indbygget hemmelighed samt instruktion til et par seje og forbløffende tricks.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1 - 1½

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også