Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli måned er der ikke faste åbningstider. Men skriv eller ring på 60838100 - vi er nogle dage på kontoret for at ekspedere ordrer.

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

   

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Svengalikortene

Svengalikortene Forstør

Ny vare

Svengalikortene er konstrueret, så du lige med det samme kan lave mirakler. Du viser et spil kort, både for- og bagsider. En tilskuer trækker et kort, som lægges tilbage i spillet. Kortene lægges ned på bordet, og når du knipser i fingerne, hopper kortet op på toppen af spillet. Kortet lægges ind midt i spillet. Du slår let på spillet, og tilskueren...

Flere detaljer

På lager

30,00 DKK inkl. moms

Svengalikortene er konstrueret, så du lige med det samme kan lave mirakler. Du viser et spil kort, både for- og bagsider. En tilskuer trækker et kort, som lægges tilbage i spillet. Kortene lægges ned på bordet, og når du knipser i fingerne, hopper kortet op på toppen af spillet. Kortet lægges ind midt i spillet. Du slår let på spillet, og tilskueren må selv løfte det øverste kort - atter er det valgte kort kommet på toppen. Du lægger nu det valgte kort i bunden og viser, at hele kortspillet har forvandlet sig til det trukne kort. Sådan! Med disse specielle kort er du istand til at udføre mirakler. Kortenes konstruktion gør dem nemme at arbejde med, og der medfølger en let forstålig brugsanvisning.
Pjerrotmagic sværhedsgrad: 1- 1½

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også