Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Svengalikortene

Svengalikortene Forstør

Ny vare

Svengalikortene er konstrueret, så du lige med det samme kan lave mirakler. Du viser et spil kort, både for- og bagsider. En tilskuer trækker et kort, som lægges tilbage i spillet. Kortene lægges ned på bordet, og når du knipser i fingerne, hopper kortet op på toppen af spillet. Kortet lægges ind midt i spillet. Du slår let på spillet, og tilskueren...

Flere detaljer

På lager

35,00 DKK inkl. moms

Svengalikortene er konstrueret, så du lige med det samme kan lave mirakler. Du viser et spil kort, både for- og bagsider. En tilskuer trækker et kort, som lægges tilbage i spillet. Kortene lægges ned på bordet, og når du knipser i fingerne, hopper kortet op på toppen af spillet. Kortet lægges ind midt i spillet. Du slår let på spillet, og tilskueren må selv løfte det øverste kort - atter er det valgte kort kommet på toppen. Du lægger nu det valgte kort i bunden og viser, at hele kortspillet har forvandlet sig til det trukne kort. Sådan! Med disse specielle kort er du istand til at udføre mirakler. Kortenes konstruktion gør dem nemme at arbejde med, og der medfølger en let forstålig brugsanvisning.
Pjerrotmagic sværhedsgrad: 1- 1½

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: