Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Tirsdag 26. november kl. 14-17
Onsdag 27. november kl. 14-17

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Super Mental Power

Super Mental Power Forstør

Ny vare

Super Mental Power er et nyt trick som lige har slået benene væk under en kendt person, der har beskæftiget sig med kort i mange år (nej! han kommer ikke fra Kort- og Matrikkelstyrelsen) - læs her om effekten.
Du laver en kortvifte af 10 forskellige kort og fortæller, at du blandt de 10 kort har en klar favorit, som du tænker....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Super Mental Power er et nyt trick som lige har slået benene væk under en kendt person, der har beskæftiget sig med kort i mange år (nej! han kommer ikke fra Kort- og Matrikkelstyrelsen) - læs her om effekten.
Du laver en kortvifte af 10 forskellige kort og fortæller, at du blandt de 10 kort har en klar favorit, som du tænker kraftigt på. Du tager en lille, lukket kuvert frem og forklarer, at den indeholder en kopi af dit favorit kort. Nu viser du viften til en tilskuer, men kun i et ½ sekund – hvorefter du samler kortene. Han/hun har ikke set meget og kan ikke huske andet end måske det første kort i viften. Men du påstår, at hans/hendes underbevidsthed har registreret kortene – og at det er i øvrigt også hans/hendes underbevidsthed du prøver at påvirke. Du beder tilskueren nævne et tal mellem 1 og 10. Nu får tilskueren kortene i hånden og tæller selv det antal han har nævnt. Det kort tilskuerens underbevidsthed har valgt svarer til dit forudsigelseskort som du nu tager ud af kuverten. Umuligt - nej! Det er enkel, effektiv og rå mental magi.
Du modtager dette trick som et komplet packet trick, så du er igang med det samme. Men du kan også selv integrere den geniale hemmelighed i dit eget spil Bicycle kort - så bliver den helt stærk. Tricket er ikke svært at udføre, så du kan koncetrere dig om præsentationen. 
Pjerrotmagic sværhedsgrad: 1½.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også