Super Mental Power Forstør

Super Mental Power

Ny vare

Super Mental Power er et nyt trick som lige har slået benene væk under en kendt person, der har beskæftiget sig med kort i mange år (nej! han kommer ikke fra Kort- og Matrikkelstyrelsen) - læs her om effekten.
Du laver en kortvifte af 10 forskellige kort og fortæller, at du blandt de 10 kort har en klar favorit, som du tænker....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Super Mental Power er et nyt trick som lige har slået benene væk under en kendt person, der har beskæftiget sig med kort i mange år (nej! han kommer ikke fra Kort- og Matrikkelstyrelsen) - læs her om effekten.
Du laver en kortvifte af 10 forskellige kort og fortæller, at du blandt de 10 kort har en klar favorit, som du tænker kraftigt på. Du tager en lille, lukket kuvert frem og forklarer, at den indeholder en kopi af dit favorit kort. Nu viser du viften til en tilskuer, men kun i et ½ sekund – hvorefter du samler kortene. Han/hun har ikke set meget og kan ikke huske andet end måske det første kort i viften. Men du påstår, at hans/hendes underbevidsthed har registreret kortene – og at det er i øvrigt også hans/hendes underbevidsthed du prøver at påvirke. Du beder tilskueren nævne et tal mellem 1 og 10. Nu får tilskueren kortene i hånden og tæller selv det antal han har nævnt. Det kort tilskuerens underbevidsthed har valgt svarer til dit forudsigelseskort som du nu tager ud af kuverten. Umuligt - nej! Det er enkel, effektiv og rå mental magi.
Du modtager dette trick som et komplet packet trick, så du er igang med det samme. Men du kan også selv integrere den geniale hemmelighed i dit eget spil Bicycle kort - så bliver den helt stærk. Tricket er ikke svært at udføre, så du kan koncetrere dig om præsentationen. 
Pjerrotmagic sværhedsgrad: 1½.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Vi er i gang med en opdatering af netbutikken!

I mens ser netbutikken måske lidt mærkelig ud, men vi er snart tilbage med en endnu bedre netbutik. Ring på 60838100, hvis du har spørgsmål.

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

På Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 29/5 kl. 14.00-17.00
Tirsdag 4/6 kl. 9.00-12.00
Onsdag 5/6 kl. 15.00-17.00
Onsdag 12/6 kl. 14.00-17.00
Mandag 17/6 kl. 12.00-15.00
Onsdag 19/6 kl. 14.00-17.00
Ellers mandag til fredag efter aftale - ring 60838100

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferier vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

Sete varer