Disappering King Forstør

Disappearing King

Ny vare

Disappearing King er den ultimative præsentation af et klassisk korttrick med et helt nyt og originalt super climax. En rigtig "snydt og snydt igen" og så med et godt grin. Det er close up med humor, når det er bedst. Og du ...

Flere detaljer

På lager

150,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Disappearing King er den ultimative præsentation af et klassisk korttrick med et helt nyt og originalt super climax. En rigtig "snydt og snydt igen" og så med et godt grin. Det er close up med humor, når det er bedst. Og du kan lære det.

Du placerer Hjerter Konge mellem to Spar 10. Pludselig vender kongen med bagsiden til. Så forvandler den ene Spar 10 sig til Hjerter Konge og farven på bagsiden ændres fra sort til rød. Tilskueren er forvirret. Men du er fair og ønsker at hjælpe publikum med at holde styr på kongen og gøre alting meget lettere. Derfor placerer du en af 10'erne på bordet. Du har nu Hjerter Konge (rød bagside) i højre hånd og Spar 10 (sort bagside) i venstre hånd. Nu skulle alle kunne følge med i, hvor kongen er. Åh, nej! Pludselig har du to Spar 10 med rød bagsider i hånden - kortet på bordet må være Hjerter Konge. Næste overraskelse - Kongen er væk. Han har endda helt forladt kortet.

Du modtager en solid instruktion (du lærer også en Ascanio spredning) og et sæt kort inklusive en hemmelighed med humor.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1½ 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

DELVIST FERIE
I dagene 21.-28. januar holder vi delvist ferie. Vi ekspederer ordrer fra nebutikken, men der må påregnes et par dages ekstra leveringstid. Ring hvis noget skal hurtigt frem. Vi har desværre ikke mulighed for at holde åbent onsdag den 23. januar til sædvanlig tid.

Fri fragt
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. Og heller ikke på onsdag den 23. januar!

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer