Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Disappearing King

Nedsat pris! Disappering King Forstør

Ny vare

Disappearing King er den ultimative præsentation af et klassisk korttrick med et helt nyt og originalt super climax. En rigtig "snydt og snydt igen" og så med et godt grin. Det er close up med humor, når det er bedst. Og du ...

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

-55,00 DKK

150,00 DKK inkl. moms

Disappearing King er den ultimative præsentation af et klassisk korttrick med et helt nyt og originalt super climax. En rigtig "snydt og snydt igen" og så med et godt grin. Det er close up med humor, når det er bedst. Og du kan lære det.

Du placerer Hjerter Konge mellem to Spar 10. Pludselig vender kongen med bagsiden til. Så forvandler den ene Spar 10 sig til Hjerter Konge og farven på bagsiden ændres fra sort til rød. Tilskueren er forvirret. Men du er fair og ønsker at hjælpe publikum med at holde styr på kongen og gøre alting meget lettere. Derfor placerer du en af 10'erne på bordet. Du har nu Hjerter Konge (rød bagside) i højre hånd og Spar 10 (sort bagside) i venstre hånd. Nu skulle alle kunne følge med i, hvor kongen er. Åh, nej! Pludselig har du to Spar 10 med rød bagsider i hånden - kortet på bordet må være Hjerter Konge. Næste overraskelse - Kongen er væk. Han har endda helt forladt kortet.

Du modtager en solid instruktion (du lærer også en Ascanio spredning) og et sæt kort inklusive en hemmelighed med humor.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1½ 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også