Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 14. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 21. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 28. april kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.
Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Three Way Forcing Deck

Three Way Forcing Deck Forstør

Ny vare

Three Way Forcing Deck er den nemmeste og sikreste måde for en hver tryllekunstner, når man skal have tilskuerne til at trække et forud bestemt kort. Og også hvis du vil have helt op til tre specielle kort ”frit” valgt. Et forceringsspil er et utroligt værktøj for en tryllekunstner, der vil lave korttrick. Og pudsigt nok ofte....

Flere detaljer

På lager

55,00 DKK inkl. moms

55

Three Way Forcing Deck er den nemmeste og sikreste måde for en hver tryllekunstner, når man skal have tilskuerne til at trække et forud bestemt kort. Og også hvis du vil have helt op til tre specielle kort ”frit” valgt. Et forceringsspil er et utroligt værktøj for en tryllekunstner, der vil lave korttrick. Og pudsigt nok ofte overset af de fleste. Utroligt nemt og sikkert at håndtere. 

Du får kortspillet, 3 gode rutiner og nogle solide ideer til dine egne mirakler. Så er du i gang, og du vil selv kunne finde på utallige andre rutiner med dette fantastiske spil. Husk at et væsentligt grundlag for store mirakler med kort er, at du har et kendskab til tilskuerens "frie valg".

PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

30 andre produkter i den samme kategori: