Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Tordenskjold

Tordenskjold Forstør

Ny vare

Tordenskjold er et rigtigt lommemirakel. Du fortæller, at Tordenskjold vandt sine slag, fordi han kunne gætte modstanderens taktik. Du tager en æske Tordenskjold Tændstikker frem. Så lægger du tre kort op og beder tilskueren vælge et af kortene. Og der vælges helt frit. Når kortet er valgt viser du, at det tilsvarende kort er klæbet på...

Flere detaljer

På lager

35,00 DKK inkl. moms

Tordenskjold er et rigtigt lommemirakel. Du fortæller, at Tordenskjold vandt sine slag, fordi han kunne gætte modstanderens taktik. Du tager en æske Tordenskjold Tændstikker frem. Så lægger du tre kort op og beder tilskueren vælge et af kortene. Og der vælges helt frit. Når kortet er valgt viser du, at det tilsvarende kort er klæbet på bunden af tændstikæsken. Der er ikke tale om forcering. Tricket er 100% selvvirkende. Den geniale hemmelighed kan dog også udbygges og bruges i andre korttrick.

Du modtager et komplet trick med tændstikæske og kort, men du kan også bruge dine egne kort. Du kan udføre dette trick med det samme. Så du skal bare finde din egen sjove præsentation (og brug lidt tid på det).

PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også