Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Zebra Symphony

Zebra Symphony Forstør

Ny vare

Zebra Symphony er den helt klassiske rutine med to børn og en changerpose. Et sort og hvidt tørklæde bytter farve – øh! Den var lidt for tyk. Dine hjælpere blander et par blå tørklæder sammen med det hvide og sorte. Og nu sker der ting og sager – et sort og et hvidt æsel kommer til syne. Atter lægger hjælperne tørklæderne i posen...

Flere detaljer

På lager

475,00 DKK inkl. moms

Zebra Symphony er den helt klassiske rutine med to børn og en changerpose. Et sort og hvidt tørklæde bytter farve – øh! Den var lidt for tyk. Dine hjælpere blander et par blå tørklæder sammen med det hvide og sorte. Og nu sker der ting og sager – et sort og et hvidt æsel kommer til syne. Atter lægger hjælperne tørklæderne i posen – og denne gang står de hver med en zebra. Sådan! Her er 4-5 minutters god underholdning og mulighed for de helt rigtige replikker. Rutinen indeholder adskillige overraskelser og er bygget op med en voksende effekt, efterhånden som tricket skrider frem. 

Du modtager et komplet trick (dog uden changerpose - som kan købes her) med silketørklæder i PjerrotMagic eget design og fra egen produktion.

PjerrotMagic sværhedsgrad: 1-1½ (næsten selvvirkende men du skal øve dig på rutinen).

30 andre produkter i den samme kategori: