Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Sucker Prediction

Sucker Prediction Forstør

Ny vare

Sucker Prediction er et klassisk korttrick, hvor publikum tror, at de har fanget dig. Men nej - tryllekunstneren vinder med et godt grin.
En tilskuer vælger frit et kort. Du viser din forudsigelse. Desværre er din tilskuer ikke imponeret, for du har blot vist ham et billede af alle 52 kort. Men nu begynder det sjove. På en elegant måde....

Flere detaljer

På lager

65,00 DKK inkl. moms

Sucker Prediction er et klassisk korttrick, hvor publikum tror, at de har fanget dig. Men nej - tryllekunstneren vinder med et godt grin.
En tilskuer vælger frit et kort. Du viser din forudsigelse. Desværre er din tilskuer ikke imponeret, for du har blot vist ham et billede af alle 52 kort. Men nu begynder det sjove. På en elegant måde får du vist dine evner som tryllekunstner, for du har virkelig helt præcist forudsagt, hvilket kort tilskueren trak. Sådan!
Du modtager et komplet korttrick med kortspil og særlig forudsigelse. Super let at udføre, så du kan bruge tiden til at øve på præsentationen, der kan skabe det helt store grin hos publikum.
PjerrotMagic sværhedsgrad:1

30 andre produkter i den samme kategori: