Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Holey Chip Miracle

Holey Chip Miracle Forstør

Ny vare

I Holey Chip Miracle viser du tre chips fra begge sider. To sorte og en hvid. Den hvide har et hul i midten. Med en af de sorte og den hullede hvide og et sort kort laver du en række forvandlinger. 
Du kan endda få tilskueren til at dække den sorte chip med sin hånd....

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

I Holey Chip Miracle viser du tre chips fra begge sider. To sorte og en hvid. Den hvide har et hul i midten. Med en af de sorte og den hullede hvide og et sort kort laver du en række forvandlinger.
Du kan endda få tilskueren til at dække den sorte chip med sin hånd mens du dækker den hvide hul-chip med kortet. Men som et lyn fra en klar himmel, har de to chips byttet plads.
Du tager den ekstra sorte chip og laver en stak chips med den hvide hul-chip øverst. Et lille ryst med hånden, er den hvide hul-chip nu i midten. Et ryst mere og den hvide hul-chip er tilbage øverst i stakken.
Til sidst hopper den hvide hul-chip fra top til bund. Lige dette trick imponerer ikke tilskueren. Men stor er overraskelsen, når du fortæller ham, dette kun kan lade sig gøre med to hvide hul-chip. Giv ham alle tre chips: TO hvide hul-chip og EN sort massiv. Alle tre kan undersøges.
Igennem hele rutinen kan du vise alle tre chips fra begge sider og endda stikke en kuglepen gennem hullet i den hvide.

Der medfølger udførlig forklaring på engelsk og/eller dansk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: