Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Mikroterningen

Mikroterningen Forstør

Ny vare

Du viser en firkantet ramme, der passer uden om en lille terning. Rammen og terningen er gennemboret, og igennem hullerne er trukket en snor. Det vises frem fra alle sider. Man kan lade rammen med terningen indeni glide frem og tilbage på snoren for på denne måde at demonstrere, at snoren ikke er brudt nogen steder. En tilskuer... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

45,00 DKK inkl. moms

Du viser en firkantet ramme, der passer uden om en lille terning. Rammen og terningen er gennemboret, og igennem hullerne er trukket en snor. Det vises frem fra alle sider. Man kan lade rammen med terningen indeni glide frem og tilbage på snoren for på denne måde at demonstrere, at snoren ikke er brudt nogen steder. En tilskuer holder i hver ende af snoren. Et tørklæde lægges over rammen med terningen, og under dække af tørklædet tager tryllekunstneren lynhurtigt terningen ud af rammen, uden at tilskueren på noget tidspunkt har givet slip på snorenderne: Og snoren går stadig gennem rammen! Alt kan undersøges.

Der medfølger forklaring på dansk og engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: