Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Jumping Diamonds

Nedsat pris! Jumping Diamonds Forstør

Ny vare

Jumping Diamonds er stærk close up magi for såvel begynderen som den meget øvede tryllekunstner. To små stave vises på begge sider. Pludselig dukker der en diamant op på den ene stav. Diamanten hopper frem....

Flere detaljer

På lager

25,00 DKK inkl. moms

-50%

50,00 DKK inkl. moms

Jumping Diamonds er stærk close up magi for såvel begynderen som den meget øvede tryllekunstner. To små stave vises på begge sider. Pludselig dukker der en diamant op på den ene stav. Diamanten hopper frem og tilbage mellem de to stave, og pludselig er der to diamanter, en på hver stav. Staven vendes, og der er også to diamanter på den anden side…..altså fire diamanter i alt! Ved et let kast med staven hopper begge diamanter op i den ene ende af staven – for pludselig at forsvinde, så der kun er en klar diamant tilbage. Denne klare diamant forvandles med et knips til en funklende RØD RUBIN.
 
Du modtager et komplet sæt diamantstave og en solid dansk instruktion. Til dette trick kan du selv lave alle tiders historie (dette gælder især for gospeltryllere). Tricket med de hoppende diamanter kræver lidt øvelse - men det er ikke svært. Gider du træne i 45 min. så kan du det helt specielle greb, og du er indehaver af et klassisk mirakel.
Er også kendt under navnet Paddle Move.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: