En æg-straordinær forklaring Forstør

En æg-straordinær forklaring

Ny vare

En æg-straordinær forklaring (Silk to egg) er et rigtigt "snydt-snydt-igen" trick, hvor publikum lærer, hvordan man tryller et tørklæde væk. Tryllekunstneren prøver meget lidt elegant at få et tørklæde til at forsvinde. Og når det endelig er forsvundet....

Flere detaljer

På lager

60,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

En æg-straordinær forklaring (Silk to egg) et rigtigt "snydt-snydt-igen" trick, hvor publikum lærer, hvordan man tryller et tørklæde væk. Tryllekunstneren prøver meget lidt elegant at få et tørklæde til at forsvinde. Og når det endelig er forsvundet, har han i stedet et æg i hånden. Nu brydes alle de magiske love - tryllekunstneren vil fortælle, hvordan det hele foregår. Ægget er nemlig et plastæg med et hul i. Tørklædet puttes ind i hullet og er hokus pokus - forvandlet til et æg. Tryllekunstneren repeterer lige en gang til, hvordan man gør, så der er sikkerhed for, at alle har forstået tricket. Tørklædet forsvinder igen, og publikum ser ægget i hånden. Ja! nu har publikum forstået, og de sidder og tænker: kom nu videre med næste nummer. Den uheldige tryllekunstner tager ægget og slår det mod et glas - men wouuuv nu er det et rigtigt æg med æggehvide og blomme.
Du modtager et komplet trick (dog uden friske æg). Tricket kræver lidt træning og en god timing, men når du har lært det, vil det være på dit program mange år frem. 
Pjerrot Magic sværhedsgrad: 2½
Se en god og sjov forklaring på Silk to egg her:

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer