Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Bananas

Nedsat pris! Bananas Forstør

Ny vare

Bananas er et korttrick med humor. Tryllekunstneren viser fire kort med tre æbler og en banan. Den flinke tryllekunstner gør alt for at hjælpe tilskueren til at gætte, hvor bananen er. Gang på gang gætter tilskueren forkert, for bananen er ALDRIG, hvor publikum gætter. Den sidste gang er tilskueren dog ikke i tvivl om...
Tricket fås i 2 udgaver - se mere nedenfor....

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

-55,00 DKK

150,00 DKK inkl. moms

Bananas er et korttrick med humor. Tryllekunstneren viser fire kort med tre æbler og en banan. Den flinke tryllekunstner gør alt for at hjælpe tilskueren til at gætte, hvor bananen er. Gang på gang gætter tilskueren forkert, for bananen er ALDRIG, hvor publikum gætter. Den sidste gang er tilskueren dog ikke i tvivl om, hvor bananen er.
Men - AK - hvor bananen skulle være, er der nu et æbleskrog - og der, hvor de tre æbler skulle være, er der nu tre bananer. De røde bagsider har forvandlet sig til bagsider med aber! Er du forvirret ? Det behøver du ikke at være, for det er en god rutine, hvor du får forklaret korttrick'et trin for trin. Trick'et hører ikke til de letteste, men det er timing og ikke fingerfærdighed, der kræves her. Med nogen træning - og så er det ikke sværere - er du klar til at lave en meget underholdende rutine, som du vil blive husket for længe efter!
Der medfølger udførlig forklaring på dansk.

Tricket fås i 2 udgaver:
1) Kortene er i alm. kort størrelse. Og tricket er idéel til table hopping og kan blive "re-set" med tilskuere hele vejen rundt på under 7 sekunder.
2) Kortene er kæmpekort. Og dermed er det et godt korttrick til scenebrug. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Video

Click on a thumbnail to load the video