Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 5. august kl. 14.00-17.00
Onsdag 12. august kl. 14.00-17.00
Tirsdag 18. august kl. 14.00-17.00
Onsdag 26. august kl. 14.00-17.00

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Prediction chips

Prediction chips Forstør

Ny vare

I Prediction Chips lægger du fem forskelligfarvede chips foran tilskueren. Du beder ham derefter om at pege på en farve, helt frit valg – ingen forcering. Når det er gjort, samles chipsene sammen, fuldt synligt, og du fortæller, at du, før du gik hjemmefra, mærkede én chips på bagsiden med dine initialer. Tilskueren får nu selv.....

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

I Prediction Chips lægger du fem forskelligfarvede chips foran tilskueren. Du beder ham derefter om at pege på en farve, helt frit valg – ingen forcering. Når det er gjort, samles chipsene sammen, fuldt synligt, og du fortæller, at du, før du gik hjemmefra, mærkede én chips på bagsiden med dine initialer. Tilskueren får nu selv lov til at undersøge bagsiderne på de fem chips. De er alle hvide, men på den chips tilskueren valgte, står dine initialer.
Af de resterende fire chips bedes tilskueren nu tænke på én af de fire chips. Du dækker derefter chipsene med et tørklæde.
Under tørklædet sætter du et kryds på bagsiden af én af de fire chips. Når tørklædet fjernes og de farvede flader igen vender opad, nævner tilskueren farven han tænkte på – den vendes og der er et kryds på bagsiden.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også