Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Professorterningen

Professor terningen Forstør

Ny vare

Professorterningen er et godt mirakel, hvor du kan give kredit til den tilskuer du har inviteret op på scenen (eller hvor du nu står). En af dine tilskuere drejer på terningen så farvefelterne blandes godt og grundigt. Et tørklæde lægges over terningen....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

175,00 DKK inkl. moms

Professorterningen er et godt mirakel, hvor du kan give kredit til den tilskuer du har inviteret op på scenen (eller hvor du nu står). En af dine tilskuere drejer på terningen så farvefelterne blandes godt og grundigt. Et tørklæde lægges over terningen, der placeres på tilskuerens håndflade. Sammen siger I en trylleformular - tørklædet fjernes og terningen har ordnet sig, så alle de røde felter er på den ene side, grønne på den anden, blå på den tredje osv. Miraklet er sket i tilskuerens hånd og må siges at være den absolut hurtigste måde at få professorterningen klaret på. Utrolig let at udføre.

PjerrotMagic sværhedsgrad: ½

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: