Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli måned er der ikke faste åbningstider. Men skriv eller ring på 60838100 - vi er nogle dage på kontoret for at ekspedere ordrer.

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

   

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Clear Change

Clear Change Forstør

Ny vare

Clear Change: Du viser en forseglet konvolut, der indeholder en forudsigelse skrevet på et stykke papir. En tilskuer får lov til frit at vælge et kort fra et godt blandet kortspil. Det valgte kort er lægges ned i en kortæske med et gennemsigtigt låg, der skubbes på plads - og kortæsken holdes under et silketørklæde. Konvolutten.....

Flere detaljer

På lager

150,00 DKK inkl. moms

Clear Change: Du viser en forseglet konvolut, der indeholder en forudsigelse skrevet på et stykke papir. En tilskuer får lov til frit at vælge et kort fra et godt blandet kortspil. Det valgte kort er lægges ned i en kortæske med et gennemsigtigt låg, der skubbes på plads - og kortæsken holdes under et silketørklæde. Konvolutten åbnes og du viser forudsigelsen til alle. Forudsigelsen kan f.eks. være Hjerter fem. Du fjerner tørklædet og viser kortet til publikum. OG - det er Hjerter fem.
Du kan også bruge æsken til at trylle pengesedler om til en anden værdi, få tørklæder til at skifte farve, ændre tekst på et visitkort eller et betalingskort - og mange andre ting. 

30 andre produkter i den samme kategori: