Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 14. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 21. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 28. april kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.
Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Clear Change

Clear Change Forstør

Ny vare

Clear Change: Du viser en forseglet konvolut, der indeholder en forudsigelse skrevet på et stykke papir. En tilskuer får lov til frit at vælge et kort fra et godt blandet kortspil. Det valgte kort er lægges ned i en kortæske med et gennemsigtigt låg, der skubbes på plads - og kortæsken holdes under et silketørklæde. Konvolutten.....

Flere detaljer

På lager

150,00 DKK inkl. moms

150

Clear Change: Du viser en forseglet konvolut, der indeholder en forudsigelse skrevet på et stykke papir. En tilskuer får lov til frit at vælge et kort fra et godt blandet kortspil. Det valgte kort er lægges ned i en kortæske med et gennemsigtigt låg, der skubbes på plads - og kortæsken holdes under et silketørklæde. Konvolutten åbnes og du viser forudsigelsen til alle. Forudsigelsen kan f.eks. være Hjerter fem. Du fjerner tørklædet og viser kortet til publikum. OG - det er Hjerter fem.
Du kan også bruge æsken til at trylle pengesedler om til en anden værdi, få tørklæder til at skifte farve, ændre tekst på et visitkort eller et betalingskort - og mange andre ting. 

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også