Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Mumbai Black Jack

Mumbai Black Jack Forstør

Ny vare

Du viser 5 kort - forsider og bagsider og fortæller, at du blev inviteret til at spille Mumbai Black Jack med tre fyre, der så ud som om, at man ikke skulle diskutere. Du opdagede, at du havde fået 4 ens kort (her Klør 10) og et billedkort (her Spar Konge). Spillet gik ud på at få de højeste talkort - og ingen billedekort. Du kunne....

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Du viser 5 kort - forsider og bagsider og fortæller, at du blev inviteret til at spille Mumbai Black Jack med tre fyre, der så ud som om, at man ikke skulle diskutere. Du opdagede, at du havde fået 4 ens kort (her Klør 10) og et billedkort (her Spar Konge). Spillet gik ud på at få de højeste talkort - og ingen billedekort. Du kunne fint skille dig af med et kort, men at præsentere bordet for 4 ens Klør 10 ville næppe være heldigt. Der var ingen tvivl om, at situationen krævede lidt magi. Et knips og de fire ens Klør 10 forvandlede sig til Hjerter, Spar, Ruder og Klør som du smider på bordet. Måske brugte du for kraftig magi for også de fire bagsider skiftede til hver sin farve. Du er clean og kortene tåler fuld begramsning af dine overraskede tilskuere.

30 andre produkter i den samme kategori: