Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Invisible Deck - Bicycle

Invisible Deck Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren placerer et spil kort på bordet. En tilskuer tænker på et kort og fortæller det til tryllekunstneren. Tryllekunstneren tager kortene ud af æsken og viser, at et enkelt kort vender med bagsiden siden op, mens resten af kortene har....

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren placerer et spil kort på bordet. En tilskuer tænker på et kort og fortæller det til tryllekunstneren. Tryllekunstneren tager kortene ud af æsken og viser, at et enkelt kort vender med bagsiden siden op, mens resten af kortene har billedsiden opad. Kortet med bagsiden opad vendes om. Det er det kort som tilskueren valgte.
Dette nummer er vildt underholdende.

Invisible Deck er stort set det samme kortspil som BrainWawe, bare med den forskel, at forsiderne vender op - og det kort, tilskueren har tænkt med, vender med bagsiden op.

Her kan du se korttricket udført - dog med jumbokort. Se Jumbo kort her

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: