Den Forfrosne Tryllestav Forstør

Den forfrosne tryllestav

Ny vare

Dette er en klassiker med stor underholdningsværdi. Din tryllestav fryser og den må klædes på. Den er ikke særlig bredskulderet så den må have skulderforlængere (to reb bindes omkring tryllestaven) og to tilskuere får lov at....

Flere detaljer

Ikke på lager - leveringstid 1-4 uger

345,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Dette er en klassiker med stor underholdningsværdi. Din tryllestav fryser og den må klædes på. Den er ikke særlig bredskulderet så den må have skulderforlængere (to reb bindes omkring tryllestaven) og to tilskuere får lov at "holde tryllestaven i hånden". Tryllestaven klædes på med en jakke, lånt fra en tilskuer, handsker, 2 stk. 45 x 45 tørklæder og et langt halstørklæde. Ups, det var 2 stk 20 x 20 tørklæder. Nå du kan lave et tryllenummer med tørklæderne.  De trylles væk. Pinligt ,der stikker et hjørne af tørklæderne ud af dine bukselommer. Nå du tager fat i begge hjørner der stikker ud og det viser sig at være enden af en langt halstørklæde, der straks bindes om tryllestavens "hals". For at tryllestaven ikke taber tøjet i blæsevejr lånes en rebende af hver af tilskuerne og en god solid knude bindes. Tryllestaven må heller få et ur på også så den kommer hjem til tiden. Et ur lånes og sættes omkring "håndledet". Tilskueren, som du lånte jakken af, sidder måske og fryser så du bliver nok nød til at tage jakken af. Du tager tryllestaven og siger trylleformularen og alt tøjet falder af snorene, selv om tilskuerne holder fast i enderne. Dog ikke uret, for det var du ikke sikker på var stødsikkert.
Du modtager alt du skal bruge og Kurt Flemmings rutine som han har brugt i mere end 30 år, så den er pudset af til mindste detalje.

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

DELVIST FERIE
I dagene 21.-28. januar holder vi delvist ferie. Vi ekspederer ordrer fra nebutikken, men der må påregnes et par dages ekstra leveringstid. Ring hvis noget skal hurtigt frem. Vi har desværre ikke mulighed for at holde åbent onsdag den 23. januar til sædvanlig tid.

Fri fragt
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. Og heller ikke på onsdag den 23. januar!

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer