Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Den forfrosne tryllestav

Den Forfrosne Tryllestav Forstør

Ny vare

Den forfrosne tryllestav er en klassiker med stor underholdningsværdi.
Du fortæller, at din tryllestav fryser. Den er faktisk helt forfrossen, og du vil gerne klæde den varmt på. Du binder din tryllestav fast på to stykker reb og låner en jakke fra publikum og får hjælp af to hjælpere på scenen. Tryllestaven får jakken på. Da det ikke skal trække ind ved.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

195,00 DKK inkl. moms

Den forfrosne tryllestav er en klassiker med stor underholdningsværdi.
Du fortæller, at din tryllestav fryser. Den er faktisk helt forfrossen, og du vil gerne klæde den varmt på. Du binder din tryllestav fast på to stykker reb og låner en jakke fra publikum og får hjælp af to hjælpere på scenen. Tryllestaven får jakken på. Da det ikke skal trække ind ved ærmerne, bindes et par silketørklæder omkring. Endelig skal jakken også have en kop varm te og en kop kaffe. Det hele hænger på de to snore, der holdes af dine hjælpere. Du tager fat i tryllestaven - og alt falder på gulvet - undtagen de to kopper, der bliver hængende på snoren.
Du modtager alt det, du skal bruge og Kurt Flemmings rutine, som han har brugt i mere end 30 år, så den er pudset af til mindste detalje.
Tricket er også kendt som Grandma's Necklace.

30 andre produkter i den samme kategori: