Nedsat pris! Frye´S Chips Forstør

Frye's Chips

Ny vare

Poker chip tricks er vildt populært nu. Du har set dem alle stakke chip, rulle dem mellem fingrene osv. Men du har aldrig set et chip stunt som dette! Forestil dig at være i stand til at spinde en poker chip på selve spidsen af din finger. Selv når du....

Flere detaljer

På lager

227,50 DKK inkl. moms

-30%

325,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Poker chip tricks er vildt populært nu. Du har set dem alle stakke chip, rulle dem mellem fingrene osv. Men du har aldrig set et chip stunt som dette! Forestil dig at være i stand til at spinde en poker chip på selve spidsen af din finger. Selv når du kun er få cm væk. Hemmeligheden i dette stunt er umuligt at opdage. Det ser ud som om du virkelig balancerer en chip på spidsen af ​​din finger! Det ses perfekt fra alle vinkler og kan gøres med tilskuere på alle sider. Hvordan gør man? Vi kan ikke sige det, men du vil blive chokeret og overrasket. 
Nyt princip ... Let at udføre.
Ingen tommelfingre, ingen magneter, ingen tråde.
Meget tydelige DVD instruktioner følger med.
Oven i vil du også få 6 bonusser, herunder Charlie Frye's trin for trin forklaringer på en række imponerende og ægte poker chips manipulationer. Bare det afsnit om chip blomstrer er prisen værd på denne samling, men dette er kun bonus materiale!
Der er også inkluderet Charlies version af det klassiske Twirling cigaretpapir , "The Paper Propeller." Lær at manipulere chips ved den anerkendte ekspert i denne genre, Great Charlie Frye.

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. 

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Sete varer