Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

The Houdini Disk

The Houdini Disk Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren viser en tom lille boks, og tre chips, to grønne og en rød. Han fortæller tilskuerne at den røde chip vil han kalde "Houdini" som erindring om den mest berømte udbryderkonge i verden: Harry Houdini. Når dette er sagt, lægger....

Flere detaljer

På lager

65,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren viser en tom lille boks, og tre chips, to grønne og en rød. Han fortæller tilskuerne at den røde chip vil han kalde "Houdini" som erindring om den mest berømte udbryderkonge i verden: Harry Houdini. Når dette er sagt, lægger tryllekunstneren den røde chip mellem to andre, og lægger de tre chips inde i den lille boks. Han beder derefter en tilskuer om at holde boksen i sin åbne hånd. Han giver et lille tryk på boksen. Den røde chip kommer nu ud af boksen! Nu beder han tilskueren om selv at åbne boksen, og kontrollerer at der kun er de to grønne chips. Præcis ligesom Houdini plejede at gøre, har den røde "Houdini chips" gjort det umulige muligt.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: