Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Hot Prediction

Hot Prediction Forstør

Ny vare

Hot Prediction er en smart forudsigelse. Du viser dit visitkort og fortæller at der er skrevet en forudsigelse på bagsiden. Du lader tilskueren vælge et kort. Nu vendes forudsigelsen om, men det virker ikke umiddelbart imponerende....

Flere detaljer

På lager

95,00 DKK inkl. moms

Hot Prediction er en smart forudsigelse. Du viser dit visitkort og fortæller at der er skrevet en forudsigelse på bagsiden. Du lader tilskueren vælge et kort. Nu vendes forudsigelsen om, men det virker ikke umiddelbart imponerende, for på visitkortet ses kun en barnetegning af en bombe. Når der ikke er nogen forudsigelse, vil du prøve at trylle med bomben. Med en lighter tænder du den tegnede lunte, som på mystisk vis ”brænder” væk. Bomben eksploderer ikke, men forvandler sig til din forudsigelse, der stemmer med det valgte kort. En stærk, visuel forudsigelse og forvandling, der sker lige foran øjnene på publikum, der gerne må holde dit visitkort. Altid klar til brug og velegnet til ”table hopping”. Bortset fra en almindelig lighter og visitkort - får du alt, hvad du skal bruge.

30 andre produkter i den samme kategori: