Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Kurt Flemmings Paraplynummer

Kurt Flemmings Paraplynummer Forstør

Ny vare

Dette paraplynummer opfandt Kurt Flemming for 30 år siden og det solgte fantastisk. Det har ikke været produceret de sidste 15 år. Vi fik mange forespørgsler på det og nu er det på markedet igen. Tryllekunstneren tager sin paraply og slår den op...

Flere detaljer

På lager

795,00 DKK inkl. moms

Dette paraplynummer opfandt Kurt Flemming for 30 år siden, og det solgte fantastisk. Det har ikke været produceret de sidste 15 år. Vi fik mange forespørgsler på det, og nu er det på markedet igen. 
 
Tryllekunstneren tager sin paraply og slår den op. Den skal ikke bruges nu, for det er jo ikke regnvejr lige nu. Paraplyen pakkes sammen, og betrækket sættes på igen. Tryllekunstneren får en assistent op på scenen, som skal holde paraplyen. Du tager en pose med håndtag og beder tilskueren holde den med den anden hånd. Du tager nu paraplyen og samler de 8 tørklæder op, som ligger på kassen bag dig og kommer dem ned i posen og giver paraplyen tilbage til assistenten. Asistenten bliver bedt om at tage tørklæderne op af posen, men de er væk - og i stedet tages paraplybetrækket op af posen. Ups, hvad nu med paraplyen? Betrækket tages af paraplyen og der sidder i stedet 8 tørklæder på stængerne.
 
Leveres med kasse, en alm. paraply og en speciel paraply.
 
Du skal desuden bruge en alm. Change Bag med 2 rum - se her
eller med 3 rum - se her

og 16 silketørklæder 30 x 30 cm.

Ovenfor kan du med fordel købe 16 stk. silketørklæder sammen med Paraplynummeret.
 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: