Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 19/6 kl. 14.00-16.30
Onsdag 26/6 kl. 14.00-17.00
Ellers mandag til fredag efter aftale - ring 60838100

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferier vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Pirat-Terningkassen

Pirat-Terningkassen Forstør

Ny vare

Når sørøvere skal lave terningkassen skal de selvfølgelig bruge en sort kasse og det skal ikke være en terning, men en guldklump der benyttes.
 
Sørøveren tager sin guldklump fra sin skattekiste og lægger den ind i det ene af to rum i den sorte kassen. Hvis der skulle opstå mytteri eller en anden pirat prøver at frarøve ham guldet.....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

1 295,00 DKK inkl. moms

Når sørøvere skal lave terningkassen skal de selvfølgelig bruge en sort kasse og det skal ikke være en terning, men en guldklump der benyttes.
 
Sørøveren tager sin guldklump fra sin skattekiste og lægger den ind i det ene af to rum i den sorte kassen. Hvis der skulle opstå mytteri eller en anden pirat prøver at frarøve ham guldet, svinger sørøveren sin sabel over kassen og guldet er forsvundet fra det rum det blev lagt ind i. Publikum hørte tydeligt at det gled over i det andet rum for der var et tydeligt bump da den landede der. Sørøveren vipper kassen og endnu et bump høres.han svinger igen sin sabel over kassen og viser det andet rum tomt. Publikum har luret at den bare køre fra det ene rum over i det andet. Dette gøres så længe det kan bære. Til sidst åbnes alle fie låger på kassen og den er helt tydeligt tom. Guldklumpen genfindes i hans skatkiste.
 
Egen produktion.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også