Pirat-Terningkassen Forstør

Pirat-Terningkassen

Ny vare

Når sørøvere skal lave terningkassen skal de selvfølgelig bruge en sort kasse og det skal ikke være en terning, men en guldklump der benyttes.
 
Sørøveren tager sin guldklump fra sin skattekiste og lægger den ind i det ene af to rum i den sorte kassen. Hvis der skulle opstå mytteri eller en anden pirat prøver at frarøve ham guldet.....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

1 295,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Når sørøvere skal lave terningkassen skal de selvfølgelig bruge en sort kasse og det skal ikke være en terning, men en guldklump der benyttes.
 
Sørøveren tager sin guldklump fra sin skattekiste og lægger den ind i det ene af to rum i den sorte kassen. Hvis der skulle opstå mytteri eller en anden pirat prøver at frarøve ham guldet, svinger sørøveren sin sabel over kassen og guldet er forsvundet fra det rum det blev lagt ind i. Publikum hørte tydeligt at det gled over i det andet rum for der var et tydeligt bump da den landede der. Sørøveren vipper kassen og endnu et bump høres.han svinger igen sin sabel over kassen og viser det andet rum tomt. Publikum har luret at den bare køre fra det ene rum over i det andet. Dette gøres så længe det kan bære. Til sidst åbnes alle fie låger på kassen og den er helt tydeligt tom. Guldklumpen genfindes i hans skatkiste.
 
Egen produktion.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- og ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.

Nyhed

Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Sete varer