Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Electric Deck

Electric  Deck Forstør

Ny vare

Du har altid ønsket at kunne tage et spil kort og lave det berømte vandfald. Det kan du nu. Med dette særlige spil kort går det som en leg. Du kan imponere med din behændighed. Men endnu bedre. Du kan også benytte dette trick....

Se pricippet her (i videoen bruges en version Bicycle-kort, som kan købes her:

Flere detaljer

På lager

65,00 DKK inkl. moms

Du har altid ønsket at kunne tage et spil kort og lave det berømte vandfald. Det kan du nu. Med dette særlige spil kort går det som en leg. Du kan imponere med din behændighed. Men endnu bedre. Du kan også benytte dette trick til et super komisk gag. Og på toppen af din underholdende joke, kan du lave en imponerende forudsigelse. En tryllesekvens der tager kegler hver gang.
En god anledning til at få en klassiker i hus, der er velegnet til scene, salon, stand up og close up. Et ”must” for alle, der vil underholde og more publikum.

Kortene (også kendt under navnet Niagara Deck) har et rødt mønster på bagsiden.
PjerrotMagic sværhedsgrad: 1

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: